5 תוספים לכרום שליוצרי תוכן כדאי להכיר – 5 Chrome Extensions That Make Content Management Easier

5 תוספים לכרום שליוצרי תוכן כדאי להכיר

בין אם אתם עוסקים באופן קבוע ביצירת תוכן, או נזקקים לכך מדי פעם כחלק מהיותכם אנשי שיווק, בטח כבר שמתם לב שיצירתיות לבדה אינה מספיקה. בכדי להתמיד יום אחר יום בכתיבת טקסטים מרתקים, מציאת קישורים מעניינים והוספת תמונות מושכות, אין ברירה אלא לפתח הרגלי עבודה טובים ושיטות עבודה יעילות. במאמר שלפניכם המלצות ל- 5 תוספים לכרום שליוצרי תוכן כדאי להכיר. כלים שנועדו להקל על יוצרי תוכן במשימות השגרתיות ולפנות להם יותר זמן להיות יצירתיים.

בחנות התוספים של כרום יש מגוון אינסופי של תוספים מסוגים שונים ולא פעם קורה שתוסף הנראה בתחילה כמבטיח מתגלה כלא שימושי בעליל. חלקם לא באמת מקלים על החיים ובאחרים יש באגים מעצבנים. ברשימה שלפניכם 5 תוספי הכרום החינמיים לחלוטין (!) שלא ישבו ללא שימוש במעלה המסך שלכם.
Todoist_logo

Todoist

תוסף רשימות פשוט ונח. כי מה שלא רשום, לא יקרה. כתיבת תוכן היא בדרך כלל עבודה עם מספר רב של לקוחות במקביל, והיא דורשת יכולת ארגון וסדר, משמעת עצמית וזכרון מעולה. ניהול רשימות של משימות ותעדוף שלהן הם בגדר חובה. נכון שרבים מאתנו עדיין רושמים הכל במחברות נייר באמצעות עטים ועפרונות, אבל בשביל להיות באמת יעילים, התוסף המינימליסטי הזה מה שאתם צריכים.
pasted image 0 (3)
5 תוספים לכרום שליוצרי תוכן כדאי להכיר
Pocket_App_Logo

Pocket –

שומר מאמרים לאחר כך. כי הכל נראה ממש מעניין כשצריך לכתוב. במהלך מחקר או כתיבת מאמר בנושא מסוים, כל דבר אחר ברחבי באינטרנט נראה מרתק וקל להמשך לקרוא עוד ועוד על נושאים לא קשורים. עם התוסף של Pocket ניתן לשמור בקליק אחד את כל הכתבות שקורצות לנו וליצור מאגר של מאמרים שנוכל לחזור לקרוא בזמננו הפנוי. אם נגמר לכם מה לקרוא, האפליקציה גם מציעה חומרי קריאה מעניינים על סמך התכנים שבחרתם לשמור.
pasted image 0 (2)
הספריה הפרטית החדשה שלך.
274px-Grammarly_logo.svg

Grammarly

בודק דקדוק ואיות באנגלית. כי כל אחד צריך עורך. בודק איות הוא אחת ההמצאות הגדולות של זמננו. הוא מאפשר לוותר על חלק מאינספור ההגהות שצריך לעשות לטקסט בכדי לוודא שלא נפלו בו שגיאות (ואין מישהו שאין לו שגיאות פה ושם). התוסף הזה, שהפך לכלי נפוץ אצל כותבי תוכן,  מוסיף יכולות של AI כדי להיות הדור הבא של בודקי האיות. הוא בוחן את האיות של המילה בהקשר שבו היא כתובה וכך יש פחות סיכויים שתפספס טעות מעצבנת. הוא גם מתקן פיסוק, מציע מילים נרדפות ומעיר כאשר אותה מילה חוזרת בטקסט יותר מדי פעמים.
pasted image 0 (1)
העורך הלשוני הפרטי שלכם שלא תוכלו בלעדיו.

Counting Characters –

סופר סימנים במשפטים, מילים ופסקאות. כי לכל פלטפורמה יש דרישה שונה למספר אותיות. טוויטר האריכו לאחרונה את מספר הסימנים המותרים בכל ציוץ מ-140 ל-280. בפוסט בפייסבוק יש מקום למעל 20 אלף סימנים, אבל רק ה-400 הראשונים מוצגים מעל ה-see more. בניוזלטרים יש מספר סימנים שונה בין שורת הנושא לבין התצוגה המקדימה של התוכן. סופר סימנים הוא כלי חיוני עבור כותבי תוכן והתוסף הזה הוא כלי פשוט ושימושי.
pasted image 0
5 תוספים לכרום שליוצרי תוכן כדאי להכיר

Colorzilla –

מגדיר צבעים. כי הגוון הנכון עושה את כל ההבדל. צבע הוא חלק מהותי מנוכחות האונליין שלנו. לכל מותג יש פלטה המזוהה עמו ולעיתים ההבדל הקטן ביותר בגוון יכול להיות משמעותי מאוד. קולורזילה הוא כלי חכם המזהה כל צבע המופיע על פני המסך ומתרגם אותו למזהה מספרי שניתן להעתיק לכל אפליקציה גראפית. הוא גם שומר את הצבעים שאתם עובדים איתם כך שהם תמיד נגישים לכם. בעזרתו, גם מי שאינו בקיא בכלים העומדים לרשותם של מעצבים גראפיים יכול ליצור תוכן חזותי מדויק יותר בקלות רבה.
Capture1
מה הצבע האהוב עלייך?

סיכום

אם אתם לא עובדים עם גוגל כרום, התוספים שהזכרנו קיימים גם כאפליקציות למובייל או לדסקטופ. חשוב למצוא את קיצורי הדרך שנוחים לכם בכדי ליצור הרגלי עבודה טובים יותר.

מכירים עוד תוספים שעושים את החיים קלים יותר? ספרו לנו בתגובות!

מאמרים נוספים